Folyékony légfrissítõ vizes közegû használatra

Jellemzés:
Az A-Clean Airfresh Citrus egy erõsen koncentrált légtér illatosító, mely speciálisan vizes közegben használható nagy hatásfokkal.(pl: autómosókban, szennyvíztározókban, kommunális üzemekben, stb.) Speciális formuláinak köszönhetõen hosszú ideig elfedi a kellemetlen szagokat és friss citrom illatot kölcsönöz.

Citrom illatú mûszerfal ápoló

Jellemzés:
A PR Mûszerfalápoló , tisztítja és ápolja a mûanyag és mûbõr felületeket, mint például a mûszerfal, a lökhárító és az autó egész belseje. Nem zsíroz, viszont ad egy különleges fényt minden kezelt résznek és antisztatikus, portaszító hatást biztosít.

Az PR Kézi Autósampon jármûveknek autómosókban, nagynyomású berendezé-sekben és kézzel történõ tisztítására

Jellemzés
Az PR Kézi Autósampont speciálisan automatikus mosóberendezésekben az A-Clean Bio termékekkel együtt samponként (pH 7) való használatra fejlesztették ki a lehetõ legjobb tisztítási és száradási eredmények elérése érdekében.

Kationos alapú tisztítószer koncentrátum, ami különösen alkalmas az oxid bevonatok eltávolítására.

Ismertetés
Az A-Clean 513 Plus-t speciálisan szabad és festett felületeken lévõ fék-re-szelék és oxidbevonatok eltávolítására fejlesztették ki. A készítmény alkalmas vasúti jármûvek tisztítására.

Nagy koncentrációjú kárpittisztító, amely biztonságosan eltávolítja a külön-bözõ szennyezõdéseket. Kézzel és géppel egyaránt felhordható. A termék kel-lemes illatú.

Általános jellemzés
Az A-Clean Interior Cleaner (Belsõtér tisztító) egy kellemes illatú kárpit- és belsõtér tisztító. A termék egyaránt alkalmazható lágy és kemény vízzel. Kis- és nagynyomású, illetve súrológépekben is alkalmazható. Tisztíthatunk vele falakat, padlókat, bútorokat és szõnyeget is.

Erõsen lúgos magas koncentrációjú habtisztítószer bármilyen típusú rendszerben való alkalmazáshoz. Az utcai és közlekedési szennyezõdés eltávolításához.

Jellemzés
Az A-Clean 310 nagy koncentrációjú hab-tisztítószer mindenfajta tisztítóberendezéshez. Az A-Clean 310 speciálisan közlekedési szennyezõdések súrolás és kefélés nélküli eltávolítására használatos. Az A-Clean 310 a koromból és kipufogógázból képzõdõ lerakodások és egyéb közlekedési szennyezõdések pl. lakkról, ponyváról való eltávolítására fejlesztették ki.

Erõsen lúgos ipari tisztítószer.

Jellemzés
Az A-Clean 305 egy erõsen lúgos ipari tisztítószer, amit speciálisan szén, kipufogó gázok, olajok és zsírok által okozott szennyezõdéseknek magas, vagy kisnyomású rendszerekkel illetve gõzsugárral történõ eltávolításához fejlesztettek ki. Az A-Cle-an 305-öt minden lúgos tisztítószereknek ellenálló felületen lehet használni, pél-dául gépeken, berendezéseken, padlón, falakon. Biztonságosan használható fé-meken, kivéve alumíniumot, cinket és más lágy anyagokat. Festett és festetlen fe-lületeken egyaránt alkalmazható.

Vízzel hígítandó alkoholmentes ablaktisztító koncentrátum.

Jellemzés

  • Tisztít és zsírtalanít az alkohol és a felületaktív szerek kombinációjának kö-szönhetõen.
  • Gyorsan és foltmentesen szárad.
  • Mindenféle, matt és fényes felületre, valamint üvegre  használható.
  • Alaposan tisztít a felületaktív anyagok magas koncentrációja miatt.

Koncentrált vizes bázisú zsírtalanító szer, zsír, olaj, korom eltávolítására.

Jellemzés
Az A-Clean 111 koncentrált vizes bázisú zsírtalanító szer, olaj, zsír, piszok, korom és teherautókon , vonatokon, buszokon, autókon, szerszámokon, kon-ténereken, stb. elõforduló szennyezõdések eltávolítására, nagynyomású tisztítóberendezések használatával.

Nagy töménységû, oldószeres ipari tisztítószer.

Általános jellemzés:
Az A-Clean 1100 nagytöménységû, oldószeres ipari tisztítószer. Alkalmazható olaj- és zsírfoltok eltávolítására pl. gépekrõl, padlóról stb. Könnyen eltávolítja a bitumenes szennyezõdéseket és a ragasztók bizonyos fajtáit is.

Erõsen lúgos magas koncentrációjú hab-tisztítószer bármilyen típusú rendszer-ben való alkalmazáshoz. Az utcai és a közlekedési szennyezõdés eltávolításához.

Jellemzés:
Az A-Clean 116 nagykoncentrációjú habtisztítószer mindenfajta tisztítóberende-zéshez. Az A-Clean 116 speciálisan közlekedési szennyezõdések súrolás és kefélés nélküli eltávolítására használható. Az A-Clean 116-ot a koromból és a kipufogó-gázokból képzõdõ lerakódások és egyéb közlekedési szennyezõdések,
lakkról és ponyváról való eltávolítására fejlesztettük ki.

Lúgos tisztítószer falak, padló és minden olyan felület tisztítására, mely élelmi-szerrel érintkezhet. Minden függõleges felületen megtapad, tisztít és HACCP-s adalékkal fertõtlenít.

Jellemzés
Az A-Clean 212 erõs tisztítószer, amellyel megvalósítható a higiénia az élelmiszer feldolgozó helyeken, például a konyhában és az élelmiszeripari üzemekben. Az A-Clean 212 pórusokban is zsírtalanít, kemény vízzel is használható és bizton-ságosan alkalmazható minden felületen, akár alumíniumon is.

Erõs, savas tisztítószer, rozsdamentes acél, alumínium és más saválló felületek tisztításához. Ablaküvegen használni tilos! Savas, maró hatású tisztítószer!
 
Ismertetés
Az A-Clean 516 egy hidrogén-fluorid alapú erõs, savas, tisztítószer, erõs zsírtala-nító hatással. Rozsdamentes acél, alumínium és más saválló felületek tisztításá-ra és fényezésére használható. Az A-Clean 516-os tökéletesen eltávolítja a közle-kedés során és a levegõ nedvességével lerakódott szennyezõdést.

Erõsen lúgos, magas koncentrációjú habtisztítószer bármilyen típusú rendszerben való alkalmazáshoz. Az utcai és közlekedési szennyezõdés eltávolításához.

Jellemzés
Nagy koncentrációjú habtisztítószer mindenfajta tisztítóberendezéshez. Speciálisan közlekedési szennyezõdések súrolás és kefélés nélküli eltávolítására használható.
Az koromból és kipufogógázból képzõdõ lerakodások és egyéb közlekedési szeny-nyezõdések pl. lakkról, ponyváról való eltávolítására fejlesztették ki.

© 2018 ipari-tisztitoszerek.hu Minden jog fenntartva .