Koncentrált környezetbarát általános tisztítószer kellemes citrom illattal.

Jellemzés:
Az A-Clean 142 plus egy erõsen koncentrált, lúgmentes ipari tisztítószer széleskörû felhasználhatósággal. Alkalmas közlekedési szennyezõdések súrolás nélküli eltávolítására alacsony és nagynyomású felhordással is, ipari padlózatok súrológéppel történõ tisztítására, valamint kézi technológiával kárpittisztításra. Kemény és lágy vízzel egyaránt alkalmazható.

Víztisztító berendezésekben anyagok és szennyezõdések lekötésére alkalmas termék.

Jellemzés
Az A-Clean Flock speciálisan a víztisztító berendezésekben elõforduló szeny-nyezõdések lekötésére alkalmas termék.

Nagy koncentrációjú kárpittisztító, amely biztonságosan eltávolítja a külön-bözõ szennyezõdéseket. Kézzel és géppel egyaránt felhordható. A termék kel-lemes illatú.
Általános jellemzés
Az A-Clean Interior Cleaner (Belsõtér tisztító) egy kellemes illatú kárpit- és belsõtér tisztító. A termék egyaránt alkalmazható lágy és kemény vízzel. Kis- és nagynyomású, illetve súrológépekben is alkalmazható. Tisztíthatunk vele falakat, padlókat, bútorokat és szõnyeget is.

Multifunkcionális tisztítószer és folt eltávolító

Leírás:
A Big Top egy olyan multifunkcionális termék, amely alkalmas mindenféle zsírfolt és szennyeződés eltávolításra. A Big Top kiváló minőségi és biztonságos termék a szőnyegeken, egyéb textíliákon és a bútorkárpiton esett foltok kitisztítására. A Big Top eltávolítja a kávé, a tea, a zsír, a gyümölcs, a fehérje stb. eredetű foltokat. A Big Top kiváló asztalok, székek, íróasztalok, műanyag felületek, csempék, korlátok, vonat, vagy busz ülések tisztán tartásához is. Nagy sebességű padlótisztító gépekben használva a Big Top igen hatékony a padlók takarításában. A tisztítógép párnája gyorsan felszívja a szennyezõdést és a felület hamar megszárad.

Vízzel hígítandó alkoholmentes ablaktisztító koncentrátum.

Jellemzés

  • Tisztít és zsírtalanít az alkohol és a felületaktív szerek kombinációjának kö-szönhetõen.
  • Gyorsan és foltmentesen szárad.
  • Mindenféle, matt és fényes felületre, valamint üvegre  használható.
  • Alaposan tisztít a felületaktív anyagok magas koncentrációja miatt.

A Carpet Cleaner egy nagy koncentrációjú tisztítószer, ami egy olyan komponenst is tartalmaz, ami megakadályozza, hogy a mészlerakódás eltömítse a szórófejet. A Carpet Cleaner gyors nedvesítõ és emulgáló hatással rendelkezik, ugyanakkor kevéssé habzik. Ideális bármely színtartó szõnyeg és bútorkárpit tisztántartásához.

Kationos alapú tisztítószer koncentrátum, ami különösen alkalmas az oxid bevonatok eltávolítására.

Ismertetés
Az A-Clean 513 Plus-t speciálisan szabad és festett felületeken lévõ fék-re-szelék és oxidbevonatok eltávolítására fejlesztették ki. A készítmény alkalmas vasúti jármûvek tisztítására.

Alkohol és tejsav tartamú beltéri háztartási tisztítószer.

Leírás.
Az Intral használható szórófejes vagy általános beltéri tisztítószerként, otthon, munkahelyen, kórházakban, irodákban, éttermekben stb. egyaránt. Mindenféle felületen alkalmazható például fán, festett felületeken, fémen, üvegen, mûanyagon, vagy kövön. Az Intral használatával alaposan és csíkmentesen tisztíthatók ajtók, ablakok, asztalok, íróasztalok és mindenféle bútor. A termék felhasználási pH értéke 5.5, ami megegyezik a bõr pH értékével, így az Intral nagyon kíméletes a bõrhöz és biztonsággal használható minden vízálló felületen. Mivel az Intral igen nagy koncentrációjú termék, ezért egy igen kis mennyiség is elegendõ ahhoz, hogy a felhasználásra kész oldatot készítsünk. A termék alkoholt tartalmaz, de nem gyúlékony és egyáltalán nem veszélyes. A termék egyik összetevõje a tejsav, ami természetes anyag és biológiailag lebomlik. Ugyanez érvényes az Interalban található egyéb mosószerekre.

Nagykoncentrációjú savas tisztítószer rozsdamentes acél, alumínium, stb. tisztí-tására és a vízkõlerakodások eltávolítására.

Jellemzés
Az A-Clean 505-öt ipari eszközök, pl. tartályfalak, alumíniumból, saválló acélból, stb. készült vezetékrendszerek tisztítására és vízkõ-mentesítésére fejlesztették ki. Eltávolítja a rézoxidot, a rozsdacsíkot lakkozott felületekrõl és kezeletlen fé-mekrõl (tanács: elõször próbálja ki a felület ellenálló-képességét). A szervetlen savak és hatékony felületaktív anyagok kombinációja révén eltávolítja a mésztar-talmú nedves lerakódásokat. Sima és fénylõ felületet eredményez. A termék bio-lógiailag teljesen lebontható.

Tisztítószer a mellékhelyiségek mindennapi takarításhoz és vízkõ eltávolításához.

Leírás:
A tejsavon alapuló Lactosan megfelelõ tisztítószer az egész mellékhelyiség mindennapi tisztántartásához, valamint a vízkõ és a szappanmaradványok eltávolításra. Biztonsággal használható minden krómozott, rozsdamentes acél, fa, mázas és csempézett felületen, kivéve a savnak nem ellenálló felületeken, például márványon. A Lactosan eltávolítja a szennyezõdést, a zsírt, a vízkövet és a rozsdát egyaránt. Gyengéden tisztít és a benne levõ természetes savak és gyorsan lebomló felület aktív összetevõk miatt biológiailag lebomlik. Hosszantartó friss illatot biztosít a mellékhelyiségekben. A fürdõkádak, vécécsészék, a mosdókagylók és a zuhanykabinok tiszták és csillogóak lesznek.

Erõsen lúgos ipari tisztítószer.

Jellemzés
Az A-Clean 305 egy erõsen lúgos ipari tisztítószer, amit speciálisan szén, kipufogó gázok, olajok és zsírok által okozott szennyezõdéseknek magas, vagy kisnyomású rendszerekkel illetve gõzsugárral történõ eltávolításához fejlesztettek ki. Az A-Cle-an 305-öt minden lúgos tisztítószereknek ellenálló felületen lehet használni, pél-dául gépeken, berendezéseken, padlón, falakon. Biztonságosan használható fé-meken, kivéve alumíniumot, cinket és más lágy anyagokat. Festett és festetlen fe-lületeken egyaránt alkalmazható.

Fékezett habzású tisztítószer mindenféle padlóra

Leírás:
Fékezett habzása és kiváló tisztító ereje miatt a Speed Clean ideális tisztítószer az automata padlótisztító gépekhez, de ugyanezen tulajdonságai miatt ez a termék felmosókhoz is kiváló. Mivel nem hagy maga után habot a padló nem lesz csíkos és a hab nem okoz problémát a padló porszívózásakor sem. A Speed Clean pH-semleges, nem tartalmaz viaszt vagy zsírsavat, használata után a padló tökéletesen csúszásmentes marad, mivel a Speed Clean nem hagy maga után csúszós maradékot a felületen. A termék biztonsággal használható mindenféle vízálló padlón, például linóleumon, PVC-n vagy más mûanyagon, gumin, kövön, márványon, vízálló anyaggal kezelt fán és festett felületen. A termék illata kellemes, a Speed Clean ’”tiszta” illatot és higiénikus felületeket hagy maga után.

Antisztatikus hatású folyékony, alkalikus ipari tisztítószer koncentrátum.

Jellemzés
Az A-Clean 304 korom, kipufogógázok, olaj, zsír által okozott szennyeződések eltávolítására lett kifejlesztve és egyaránt használható lágy és kemény vízben. Az A-Clean 304 kis és nagynyomású rendszerekben, kefés tisztítógépekben valamint autómosókban használható koncentrált alkalikus tisztítószer. Az A-Clean 304 minden olyan felületen alkalmazható, ami ellenáll az alkalikus tisztítószereknek, így például közlekedési eszközök, gépek, szerelvények, falak és padlók tisztítá-sára.

© 2018 ipari-tisztitoszerek.hu Minden jog fenntartva .