Citrom illatú mûszerfal ápoló

Jellemzés:
A PR Mûszerfalápoló , tisztítja és ápolja a mûanyag és mûbõr felületeket, mint például a mûszerfal, a lökhárító és az autó egész belseje. Nem zsíroz, viszont ad egy különleges fényt minden kezelt résznek és antisztatikus, portaszító hatást biztosít.

Az PR Kézi Autósampon jármûveknek autómosókban, nagynyomású berendezé-sekben és kézzel történõ tisztítására

Jellemzés
Az PR Kézi Autósampont speciálisan automatikus mosóberendezésekben az A-Clean Bio termékekkel együtt samponként (pH 7) való használatra fejlesztették ki a lehetõ legjobb tisztítási és száradási eredmények elérése érdekében.

Nagykoncentrációjú savas tisztítószer rozsdamentes acél, alumínium, stb. tisztí-tására és a vízkõlerakodások eltávolítására.

Jellemzés
Az A-Clean 505-öt ipari eszközök, pl. tartályfalak, alumíniumból, saválló acélból, stb. készült vezetékrendszerek tisztítására és vízkõ-mentesítésére fejlesztették ki. Eltávolítja a rézoxidot, a rozsdacsíkot lakkozott felületekrõl és kezeletlen fé-mekrõl (tanács: elõször próbálja ki a felület ellenálló-képességét). A szervetlen savak és hatékony felületaktív anyagok kombinációja révén eltávolítja a mésztar-talmú nedves lerakódásokat. Sima és fénylõ felületet eredményez. A termék bio-lógiailag teljesen lebontható.

Nagy koncentrációjú kárpittisztító, amely biztonságosan eltávolítja a külön-bözõ szennyezõdéseket. Kézzel és géppel egyaránt felhordható. A termék kel-lemes illatú.

Általános jellemzés
Az A-Clean Interior Cleaner (Belsõtér tisztító) egy kellemes illatú kárpit- és belsõtér tisztító. A termék egyaránt alkalmazható lágy és kemény vízzel. Kis- és nagynyomású, illetve súrológépekben is alkalmazható. Tisztíthatunk vele falakat, padlókat, bútorokat és szõnyeget is.

Koncentrált vizes bázisú zsírtalanító szer, zsír, olaj, korom eltávolítására.

Jellemzés
Az A-Clean 111 koncentrált vizes bázisú zsírtalanító szer, olaj, zsír, piszok, korom és teherautókon , vonatokon, buszokon, autókon, szerszámokon, kon-ténereken, stb. elõforduló szennyezõdések eltávolítására, nagynyomású tisztítóberendezések használatával.

Nagy töménységû viasz, zománc és szintetikus anyagok kiváló védelméhez.

Jellemzés
Az A-Clean Hotwax Bio kiváló védõkomponenseket tartalmazó viasz zománc és szintetikus anyagok védelméhez. Kifejlesztésének kifejezetten az összes mosóberendezés-típusban használható tartósítószer elõállítása volt a célja.

Erõsen lúgos magas koncentrációjú hab-tisztítószer bármilyen típusú rendszer-ben való alkalmazáshoz. Az utcai és a közlekedési szennyezõdés eltávolításához.

Jellemzés:
Az A-Clean 116 nagykoncentrációjú habtisztítószer mindenfajta tisztítóberende-zéshez. Az A-Clean 116 speciálisan közlekedési szennyezõdések súrolás és kefélés nélküli eltávolítására használható. Az A-Clean 116-ot a koromból és a kipufogó-gázokból képzõdõ lerakódások és egyéb közlekedési szennyezõdések,
lakkról és ponyváról való eltávolítására fejlesztettük ki.

Erõs ipari tisztítószer áztatásos és mártogatásos tisztítórendszerhez.

Jellemzés
Az A-Clean 230 koncentrált ipari tisztítószer új gépjármûvek parafinviasz bevonatának eltávolítására, valamint nyitott és zárt rend-szerû tisztítóberendezésekbe.

Nagykoncentrációjú aktívhab közlekedési eszközök elõmosására

Jellemzés
Az A-Clean Carfoam Bio minden fajta közlekedési eszközök elõmosására al-kalmas nagykoncentrációjú aktív hab, mely látványos, vastag habréteget képez. Az A-Clean Carfoam Bio-ot speciálisan habkészülékhez fejlesztették ki.

Speciálisan kifejlesztett termék gépkocsikról, padlóról, stb. ko-polimer viasz eltávolításához

Jellemzés
Az A-Clean 240 nagy töménységû termék, amelyet kifejezetten ko-polimer vi-asz jármûvekrõl, mezõgazdasági gépekrõl, padlókról, stb. való gyors, könnyû és biztonságos eltávolításához fejlesztettek ki. Az A-Clean 240 biztonsággal használható fémeken, gumin és lakkon. Az A-Clean 240 nem tartalmaz mér-gezõ hatású komponenseket.

Vízzel hígítandó alkoholmentes ablaktisztító koncentrátum.

Jellemzés

  • Tisztít és zsírtalanít az alkohol és a felületaktív szerek kombinációjának kö-szönhetõen.
  • Gyorsan és foltmentesen szárad.
  • Mindenféle, matt és fényes felületre, valamint üvegre  használható.
  • Alaposan tisztít a felületaktív anyagok magas koncentrációja miatt.

Erõsen lúgos, magas koncentrációjú habtisztítószer bármilyen típusú rendszerben való alkalmazáshoz. Az utcai és közlekedési szennyezõdés eltávolításához.

Jellemzés
Nagy koncentrációjú habtisztítószer mindenfajta tisztítóberendezéshez. Speciálisan közlekedési szennyezõdések súrolás és kefélés nélküli eltávolítására használható.
Az koromból és kipufogógázból képzõdõ lerakodások és egyéb közlekedési szeny-nyezõdések pl. lakkról, ponyváról való eltávolítására fejlesztették ki.

Nagy töménységû, oldószeres ipari tisztítószer.

Általános jellemzés:
Az A-Clean 1100 nagytöménységû, oldószeres ipari tisztítószer. Alkalmazható olaj- és zsírfoltok eltávolítására pl. gépekrõl, padlóról stb. Könnyen eltávolítja a bitumenes szennyezõdéseket és a ragasztók bizonyos fajtáit is.

© 2018 ipari-tisztitoszerek.hu Minden jog fenntartva .