A-Clean 505

Nagykoncentrációjú savas tisztítószer rozsdamentes acél, alumínium, stb. tisztí-tására és a vízkõlerakodások eltávolítására.

Jellemzés
Az A-Clean 505-öt ipari eszközök, pl. tartályfalak, alumíniumból, saválló acélból, stb. készült vezetékrendszerek tisztítására és vízkõ-mentesítésére fejlesztették ki. Eltávolítja a rézoxidot, a rozsdacsíkot lakkozott felületekrõl és kezeletlen fé-mekrõl (tanács: elõször próbálja ki a felület ellenálló-képességét). A szervetlen savak és hatékony felületaktív anyagok kombinációja révén eltávolítja a mésztar-talmú nedves lerakódásokat. Sima és fénylõ felületet eredményez. A termék bio-lógiailag teljesen lebontható.

Használati útmutató
A szennyezõdés jellegétõl és mértékétõl függõen a terméket tisztán, vagy 1: 50 a-rányig hígítva használja. Vigye fel a szert a felületre, kis ideig hagyja hatni (kb. 5 percig), amíg a szennyezõdés fellazul. Szükség esetén ismételje meg a kezelést. A meleg víz (kb. 60C-ig) erõsíti a tisztító hatást. Tisztítás után alaposan öblítse le vízzel. Figyelem: Soha ne használja a szert nem saválló felületen! (pl:márványon, stb.)

Biztonság
Ártalmas, csíp, foszforsavat tartalmaz. Égési sérülést okoz. Gyermek elõl elzárva tartandó. A szembe jutott szert azonnal ki kell öblíteni bõ vízzel, és orvoshoz kell fordulni. A bõrre jutott szert azonnal le kell mosni bõ vízzel. Lenyelés esetén a-zonnal orvoshoz kell fordulni, és meg kell mutatni a csomagolást, vagy a címkét.

Kémia-mûszaki információ
A termék jellemzése:        Világos vörös színû folyadék
PH- érték:                1, 0
Sûrûség:                1, 20
Toxicitás:                Akkut orálisLD50 érték (patkányra)>2ml/kg
Biológiai lebonthatóság:        A felületaktív anyagok elsõdlegesen biológiailag
lebonthatóak.

Kiszerelés: 10 liter / 25 liter / 200 liter

© 2018 ipari-tisztitoszerek.hu Minden jog fenntartva .